Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

"Περπατώ και Γνωρίζω τον Τόπο μου"



O Σύλλογος Γυναικών Τυλίσου "Η Δίκτυννα" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου σας προσκαλούν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 να ανέβουμε στο Σπήλαιο της «Τραπέζας» και την κορυφή του Πύργου όπου υπάρχουν ερείπια Μινωικού Ιερού Κορυφής.

Διαδρομή: Τύλισος - Σπήλαιο «Τραπέζας» (με αγροτικά αυτοκίνητα) - (προαιρετικά) Σπήλαιο «Τραπέζας» - Κορυφή του Πύργου (πεζοπορία περίπου 45΄ )

Τόπος & Ώρα Συνάντησης: Εργοστάσιο του Συνεταιρισμού στις 10:00 πμ

 
Όποιος θέλει, μπορεί να κρατάει φαγώσιμα της επιλογής του για πικ-νικ στην «Τραπέζα».

Απαραίτητα: νερό, παπούτσια και ρούχα κατάλληλα για πεζοπορία (πχ ορειβατικό ή αθλητικό μποτάκι), καπέλο, αντιανεμικό ή ζακέτα, φακός (για το σπήλαιο)


ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τους γονείς τους οι οποίοι θα έχουν και την αποκλειστική ευθύνη των παιδιών τους.

Εντυπωσιακοί σταλακτίτες στο Σπήλαιο της "Τραπέζας"

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ενημερωτική Συνάντηση για το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοίας - Κατασκευής Κοσμήματος




       Ενημερώνουμε τις κυρίες που ενδιαφέρονται για το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοίας - Κατασκευής Κοσμήματος ότι θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με την εκπαιδεύτρια του προγράμματος την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 στις 18:30 στο γραφείο του Συλλόγου μας.
     Παρακαλούμε τις κυρίες που ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στη συνάντηση.



Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάρια – εργαστήρια κατάρτισης Γυναικών στο Ηράκλειο


Το Σημείο Καθοδήγησης Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, που στεγάζεται στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου στις Αρχάνες, διοργανώνει, στο πλαίσιο του Έργου EMMA, σειρά σεμιναρίων – εργαστηρίων κατάρτισης γυναικών.
 Τα σεμινάρια – εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, αίθουσα «Καρούζου», Κορωναίου 9, Ηράκλειο.
 Η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την αποστείλουν είτε με e-mail στη διεύθυνση  pngl_mr@yahoo.gr & europa@anher.gr είτε με fax στο 2810 753310. 
Όσες γυναίκες έχουν αποστείλει ήδη αίτηση συμμετοχής, μετά την πρώτη ανακοίνωση των σεμιναρίων, μπορούν τηλεφωνικά να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους σε συγκεκριμένες ενότητες. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κ. Παναγουλοπούλου Μαρία, τηλ. 2810 753322, e-mail: pngl_mr@yahoo.gr  & europa@anher.gr

 Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους το Αναλυτικό Πρόγραμμα των Σεμιναρίων καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής: