Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Καθαρισμός της παιδικής χαράς

 
Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 ο σύλλογός μας διοργάνωσε καθαρισμό της παιδικής χαράς της Τυλίσου με μεγάλη επιτυχία καθώς πολύς κόσμος, και ιδιαίτερα νέα παιδιά, συμμετείχαν με πολλή όρεξη και κέφι. 

Από νωρίς το απόγευμα πιάσαμε δουλειά με σκούπες, φαράσια, κλαδευτήρια, τσάπες, τσουγκράνες, ακόμα και χλοοκοπτικό, και μέσα σε 2 ώρες η παιδική χαρά του χωριού μας είχε αλλάξει όψη ώστε πεντακάθαρη πια να υποδεχτεί τους μικρούς αλλά και μεγάλους της φίλους και να τους προσφέρει στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης μέσα σε ένα καταπράσινο και καθαρό περιβάλλον. 

Πιστεύουμε ότι χρειάζεται να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα της λειτουργίας της παιδικής χαράς με τον ορισμό συγκεκριμένων ωρών λειτουργίας, όπως πχ από το πρωί έως τη δύση του ήλιου, καθώς και τον ορισμό ενός υπευθύνου για το άνοιγμα και κλείσιμο του χώρου. 
Επίσης, η αγορά ενός φυσητήρα (στο εμπόριο διατίθενται σε αρκετά οικονομικές τιμές) για τον καθαρισμό του χώρου από τα πεσμένα φύλλα σε συστηματική βάση, πχ κάθε εβδομάδα, θεωρούμε ότι θα συμβάλλει ώστε να διατηρείται καθαρή η παιδική χαρά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου